Lijsttrekker D66 Amsterdam

Wat een enorme eer om van zoveel leden vertrouwen te krijgen om lijsttrekker  te mogen zijn! Het is een spannende tijd geweest, waarin we veel inhoudelijk hebben besproken.

Wat een enorme eer om van zoveel leden vertrouwen te krijgen om lijsttrekker  te mogen zijn!

Het is een spannende tijd geweest, waarin we veel inhoudelijk hebben besproken. Dehlia en Abdeluheb waren steengoede kandidaten waar ik veel respect voor heb. We hebben campagnes gevoerd die elkaar versterkt hebben. Drie teams hebben aan de hele stad, zo niet heel Nederland, laten zien dat D66 liever buiten dan binnen de Stopera is om samen met Amsterdammers de stad mooier te maken.

Nu is het zaak om onze pijlen, samen, op ons volgende doel te richten: 21 maart 2018. We zijn één team, dat blijven we. De straten op, de buurten in, en samen D66 weer de grootste partij maken in 2018. Ik kan niet wachten om samen met jullie te knokken voor een groener, socialer en veiliger Amsterdam.

Dank voor jullie steun!

Reinier

Media

Lees hier de reacties in de verschillende media:

Parool
Parool (+)
AT5
NRC
NU.nl

En natuurlijk op

D66 Amsterdam.nl

 

2A828647 BE5B 030B 45E93E4BA29083F4

D66 in Nieuw-West: 'Nuance is geen elitair begrip'

Dat het gevoel bestaat dat je grachtengordel bent, terwijl je wel degelijk ook prima verkiezingsuitslagen scoort in, zeg, Nieuw-West. D66 is een partij waarbij je, ook als min of meer geïnteresseerde leek, namelijk niet een, twee, drie aan Nieuw-West denkt.

Lees meer
Alle corporatieve koop naar middensegment

Alle corporatieverkoop naar middensegment

Er kan een grote stap gezet worden richting een eerlijke Amsterdamse woningmarkt. D66 wil namelijk in de komende prestatieafspraken met de woningcorporaties afspreken dat alle woningen die de corporaties verkopen in het middensegment blijven. Dat kan door de huren laag te houden via kettingbeding. Of door de woning ter verkopen...

Lees meer

D66: 'Waarom neemt VVD geen afstand van FvD?'

'Het lijkt wel alsof Amsterdamse politici alleen nog maar kunnen praten over wie racistisch is en wie ze willen uitsluiten,' stelt de VVD Amsterdam in een wijdverspreide advertentie. Om te vervolgen met de schijnbaar retorische vraag: 'Heeft Amsterdam geen grotere uitdagingen?' Het lijkt een aardige campagnevondst: doen alsof de VVD over de...

Lees meer
Meer nieuws