Reinier in de stad

Hieronder vind je wat selfies en foto's die ik heb gemaakt wanneer ik spreek met mensen overal in Amsterdam. Het zit nog niet helemaal in mijn systeem ook altijd foto's te maken, dus zijn er nog niet zoveel maar het worden er steeds meer!

Hieronder vind je wat selfies en foto's die ik heb gemaakt wanneer ik spreek met mensen overal in Amsterdam. Het zit nog niet helemaal in mijn systeem ook altijd foto's te maken, dus zijn er nog niet zoveel maar het worden er steeds meer!

Houden van wie je wilt is het allerbelangrijkste. Vandaag is het Paarse vrijdag!

Super blij met dit investeringspakket voor Amsterdam! #amsterdam #woningen #miljardendeal

Met verschillende partijen hebben we een overeenkomst bereikt over de verplaatsing van Kunstmestfabriek ICL Fertilizers.

In gesprek met de bewoners van Osdorp, Nieuw-West over de vernieuwing van Osdorpplein en de nieuwe Meervaart.

Een mooi bezoek aan het @marineterreinamsterdam met het Dagelijks Bestuur van stadsdeel Centrum: @alexanderscholtes, @lotteterwel en @michamos84.

Vanochtend in gesprek met @eenvandaag en @onnodwars bij de arena over o.a. de 3000 woningen die hier binnen een aantal jaren gebouwd gaan worden.

New Beginnings is het eerste woningbouwproject dat wordt opgeleverd in de buurten rondom de Burgemeester Roëllstraat in Slotermeer.

Een bezoek aan strandeiland; wat bijzonder om hier te staan, op deze zandvlakte waar zo’n 8000 nieuwe woningen gaan ontstaan en een 750m lang stadsstr

Een prachtige oase in de stad; de @deverbroederij !

Eindelijk weer naar Lowlands !

Ik had de eer om samen met Sarah, de eerste bewoner van LIV de KARSP, 274 woningen in Amsterdam Zuidoost te openen.

In 20 jaar hebben we 35000 nieuwe bewoners weten te huisvesten in Nieuw West. Dat is een gemeente ter grootte van Meppel toevoegen als verdichting.

Even lekker hangen op de zaterdagmorgen bij @monkeymovesnl Samen met Mozes gewerkt aan mijn koprol-skills en gedanst als dieren.

Zita Pels en de Ombudsman in de Wildemanbuurt in Amsterdam-Nieuw West. Samen met Stadgenoot een heel goed gesprek gehad met bewoners en een mooie wan

Gister fietsten we door Noord, naar Buiksloterham waar ca. 8800 woningen worden gebouwd en het Buikslotermeerplein waar ca. 2600 woningen worden gebou

De Amsterdamse nieuwbouwprijs gaat dit jaar naar Het Spaarndammerhart! De Oeuvreprijs ging naar het beste renovatieproject: Het Schip!

© 2022, Reinier van Dantzig. Website door Next Door Digital.